Bön & Lovsång

Välkommen till Bön och Lovsångskväll.

Vi vill under dessa kvällar söka Herrens ansikte genom bön och tillbedjan på ett enkelt sätt. När vi riktar oss till Herren i lovsång förlöses något i våra liv. Det skapar tro då vi inriktar oss på Guds storhet och nåd.

Vecka 3 pågår det bön & lovsång i Korskyrkan; måndag till fredag mellan kl 19:00-20:00.

Vi vill uppmuntra dig att vara med på dessa kvällar i mån av tid. Bön gör skillnad!
Kanske är det så att du står i en knepig situation och behöver söka Guds ansikte?
Kanske har du behov att be tillsammans med någon just för den börda du bär?
kanske behöver du förbön till helande eller bli fri från band?

Att komma samman som Guds folk och be både för vårt eget sammanhang och att Guds Rike får ta plats i vår omgivning är något som varje troende är kallad att göra.
Har du inte varit med under någon bönevecka tidigare vill vi uppmuntra dig särskilt att göra det.

Du behöver inte vara medlem i församlingen för att delta, utan dessa kvällar är öppna just för DIG!

Välkommen!

15-jan-2024