Warning: array_merge() [function.array-merge]: Expected parameter 1 to be an array, null given in /var/www/korskyrkanludvika.se/public_html/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/libraries/render.php on line 871

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Expected parameter 1 to be an array, null given in /var/www/korskyrkanludvika.se/public_html/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/libraries/render.php on line 881

Bönekväll

Bön gör skillnad!

Som församling känner vi att Bön är viktigt och vill därför ta några extra dagar så här i början av året för att tillsammans söka Herrens ansikte, för staden, för Korskyrkan, för våra, liv, våra familjer, etc.

Vi välkomnar dig att komma till kyrkan mellan kl 18:00-19:00 under den tid som passar dig bäst.
Det kommer att finnas en värd på plats och du kan röra dig fritt i hela lokalen för att be. Det kommer också att finnas olika bönestationer du kan gå till och du kan också få personlig förbön och du så önskar.

Välkommen!

Evenemanget är avslutat.