Ludvika & Korskyrkan
Korskyrkan i Ludvika är en livlig familjeförsamling med drygt hundra aktiva personer. Det är en varm och välkomnande atmosfär med devisen: ”korskyrkan – en perfekt plats för den som inte är det”.

Barn och ungdomar är inte bara framtiden, utan nuet, och dessa vill vi satsa på. Nu söker vi därför dig som har ett hjärta för ungdomar och vill vara med och hjälpa dem att växa och utvecklas som Jesu lärjungar.

Arbetsuppgifter
Som anställd kommer du att ansvara för barn och ungdomar fr åk 4 och uppåt. De som går på mellanstadiet träffas regelbundet i en grupp som kallas ”Btweens”. De som är 13 och uppåt (fr åk 7) träffas varje fredag kväll under namnet 3.16.
Likaså kommer du att vara en spindel i nätet i samordning och planering av familjesöndagar samt finnas med på olika läger för barn och tonåringar.

Erfarenhet
Vi tror att du har en för uppgiften lämplig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av liknade uppgifter är det ett plus.

Praktiska saker
Tjänsten är på 50% och med tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan senast 30 juni.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till vår pastor Ruben Johansson eller ring på 072 3188 156.
Du kan också kontakta ordförande Gunnar Nyberg på 070 7584 514