Du är inbjuden till höstens KONFA med Lifecenter Church, Korskyrkan & Högbergskyrkan.

KONFA är en gemensam kristendomsskola för alla högstadieelever (åk 7-9 i höst) i Ludvikas kyrkor.

Ägna ett år tillsammans med andra unga kristna för att lära dig mer om Bibeln, om Gud och utvecklas i din tro på Jesus. Vi kommer också ha riktigt roligt och även hitta på kul aktiviteter tillsammans.

För att delta på konfa behöver man inte vara med i en kyrka eller vara kristen, inte heller är det ett krav på att vara döpt för att gå Konfa. Däremot kommer vi prata om vad dopet innebär och det kommer självklart finnas möjlighet att låta sig döpas om man skulle vilja det.

Har du slutat åk 9 och inte har gått konfa, men skulle vilja det? Ta kontakt med oss.

VAD KOSTAR DET?

KONFA i sig är kostnadsfri.

(Ev. utflykter eller övernattningar sker till självkostnadspris om inget annat meddelas.)

VAR OCH NÄR ÄR KONFA?

Vi träffas varannan fredag mellan klockan 17:00-18:45. Utförligt schema kommer vid terminsstart. Vi börjar i mitten på september 2023 och slutar i maj 2024

Vi kommer att varva mellan våra olika kyrkor och meddelar inför hösten vart vi träffas respektive fredag.

MATERIAL

Material vi kommer att använda är KONFABIBELN.
Konfabibeln är framtagen just för konfirmandundervisning och används av många olika kyrkofamiljer. Konfirmanderna får den redan dag ett. Sedan utgår vi från de lektioner som finns längst bak i bibeln. En sak vi tycker är toppen, är just det att de får lära sig att använda och läsa sin bibel från början.

HUR ANMÄLER MAN SIG

Det gör man genom att klicka på länken nedan. Där blir du ombedd att fylla i dina personuppgifter, likaså vilken kyrka du tillhör (eller går till). Går du inte till någon kyrka skriver du bara “ingen”.

Länk till anmälan

Har du frågor kontakta ansvarig pastor i din kyrka eller via mail. //Vi ses!

ludvika@lifecenter.se

kontor@korskyrkanludvika.se