En familjeförsamling

Du

Du är älskad av Gud. Han skapade dig med ett syfte och det syftet är det bästa för ditt liv. Jesus inbjuder dig till gemenskap med honom.

Vi

Vi finns med ett enda syfte, och det är att ära och tillbe Jesus för den han är. När Jesus äras på blir hans Rike känt och får inverkan på omgivningen.

Han

Han är värd all ära och beundran. Så älskade han dig och mig att han gav sitt liv för att du och jag skulle få evigt liv tillsammans med honom.

Vi tror

CREDO

”En perfekt plats för den som inte är det”

Ledare

Nedan finner du några av våra ledare

Ruben Johansson

Pastor och föreståndare

Mark

Anette Persson

Barn & unga

Luke

Gunnar Nyberg

John

Monica Ängegärd

Ruth

Johan Engh

Lovsång

Seth

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis.

Vill du fira Gudstjänst med oss?

Varje söndag kl 11:00 firar vi Gudstjänst i Korskyrkan.

Vi sjunger kärlekssånger till Jesus (lovsånger), lyssnar till en jordnära och tillämpbar undervisning och ber för och med varandra.

Gudstjänsten fortsätter sedan med kaffe & god gemenskap